Εγγραφές των μαθητών/τριών της Γ’ τάξης στα Δημόσια Λύκεια.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Γ’ Τάξης του σχολείου μας, σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές των μαθητών/τριών στα Δημόσια Λύκεια για το σχολικό έτος 2024-2025 θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές (https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ).

Για αυτό το λόγο: (α) ο γονέας/κηδεμόνας που θα υποβάλει την ηλεκτρονική αίτηση, και καλείται ο «Κηδεμόνας E-eggrafes», πρέπει να συμπληρώσει τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση, (β) ο έτερος κηδεμόνας πρέπει να συμπληρώσει την Υπεύθυνη Δήλωση που τον αφορά και (γ) να τις αποστείλουν/καταθέσουν στο σχολείο.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των Υπεύθυνων Δηλώσεων στο σχολείο έχει οριστεί η 22/04/2024, ωστόσο παρακαλούμε για την υποβολή των υπεύθυνων δηλώσεων το συντομότερο δυνατό.

Οι παραπάνω Υπεύθυνες Δηλώσεις θα δοθούν στα παιδιά στο σχολείο. Επίσης, είναι αναρτημένες και στην ιστοσελίδα του σχολείου μας (στην ενότητα «χρήσιμα έγγραφα»).

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • Τα στοιχεία που θα συμπληρώσει ο «Κηδεμόνας E-eggrafes» πρέπει να είναι όπως ακριβώς εμφανίζονται στο taxisnet.
  • Επισημαίνεται ότι στις δύο υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων/κηδεμόνων θα πρέπει να ταυτίζεται η διεύθυνση κατοικίας.

Παρακαλούμε να ενημερωθείτε αναλυτικά και από την ακόλουθη επιστολή του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Σχετικά με 6ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Δείτε όλα τα άρθρα του/της 6ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ →